vandring

SJÄLVGUIDAD VANDRING

Upptäck Värmland till fots

Ta med dig familjen eller kompisgänget för en härlig weekend och upptäck den Värmländska naturen till fots. Med vårt självguidade vandrings paket får ni det ni behöver för en lyckad vandring.

Man hiking up a mountain trail with a close-up of his leather hiking boots. The hiker shown in motion, with one foot lifted off the ground and the other planted on the mountain trail. Generative AI
kit 2
vandring

Självguidad vandring

food_bank Energikit
map Karta över de bästa vandringslederna
sunny En oförglömlig vistelse

Upptäck skönheten i Värmlands natur med vårt vandringspaket. Med boende i våra mysiga stugor/campingplatser och en välkomnande atmosfär väntar en minnesvärd vistelse.

  • Boende i våra charmiga stugor/campingplatser: Varje boende bokas separat för att ge dig möjlighet att välja den perfekta typen av stuga eller campingplats som passar dina behov och önskemål
  • Energikit: Ta med dig det nödvändiga bränslet för din vandring med vårt energikit. Innehållet kan inkludera yoghurt, proteinbars, färsk frukt och en uppfriskande dryck.
  • Karta över de bästa vandringslederna: Utforska de natursköna vandringslederna i närområdet och runt om i Värmland med vår detaljerade karta, perfekt för dig och dina vandringskamrater.

IMG_5578 (1)

TALLENSTUGA

bed
4 sängar
kitchen
Kök
filter_center_focus
40 m²
beach_access
150mstrand
wifi
Wifi

I våra 4-6 bädds självhushållsstugor bor du lika bekvämt som i din egen sommarstuga

Från 1045:-
IMG_5862_2

CAMPING

Hos oss kan du välja mellan många olika campingtomter, allt från en naturskön tomt med utsikt över Vänern till en mer skyddad tomt när det är blåsigt och sämre väder. Ett rikt aktivitetsutbud för barnfamiljer är alltid nära.

foto7

GRANENSTUGAN

bed
1-2 sängar
kitchen
Kök
filter_center_focus
14 m²
beach_access
Ca 120m

Mysig stuga med skogen alldeles runt knuten.

Från 795:-
Fantastiska stugor med bra standard och läge. Uppskattade också de gemensamma ytorna där vi kunde fixa gemensam frukost till hela handbollslaget som vi reste med. Bra uppvärmda stugor när vi kom en kall novemberdag.
Booking.com
Jeanette
Mycket välskött anläggning, trevlig personal. Mycket bra läge! Topp!!!
Booking.com
Res
Vi bodde i en strandstuga den här gången, som var fresch, hemtrevlig och mysig. Man känner sig alltid väldigt välkommen som hundägare hos Bomstabaden då det finns både hundskål, tasstrasa och bajspåsar. Toppen och så omtänksamt! …
Tripadvisor.com
Maud M
Magiskt ställe! Och vilka campingplatser! Att få stå med endast några meter till vattenbrynet är en ynnest! Jättefin camping med fina faciliteter som städas flera gånger per dag. Flera servicehus familjeduschar, hundduschar etc. Trevlig personal
Tripadvisor.com
lifewithmclouis
En av Vänerns finaste campingar. Badet med sand strand och långgrunt med sandbotten . Restaurang med topp mat grill kvällar med uppträdanden och bra service. Fina ställplatser med utsikt över Vänern.
Google.com
Nicklas Persson
Mycket fin och trevlig campingplats med både minigolf, padel och andra aktivitetsplatser. Serviceanläggning, restaurang, lekplats och en mycket fin och välhållen badplats. Rekommenderas varmt!
Google.com
Henrik Persson
Bomstadbaden_karta_2024
Bomstadbaden_karta_2024

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en bild som du kan skriva ut.

Våra andra paket

img_5603enfuse

HOTELLSTUGA

För din som önskar den extra känslan av lyx, rekommenderar vi att boka vår hotellstuga.

Aktuella erbjudanden hos Bomstadbaden

AdobeStock 612367948 scaled 856x631 c center

SJÄLVGUIDAD VANDRING

Ta med dig familjen eller kompisgänget för en härlig weekend och upptäck den Värmländska naturen till fots. Med vårt självguidade vandrings paket får ni det…

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5587

3 NÄTTER FÖR 2 MED CAMPING KEY EUROPE

Vår och tidig höst är fina årstider att ta sig ut i naturen och göra en minisemester.. Vi bjuder därför på en natt under maj och september när du bokar minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som deltar i erbjudandet. Erbjudandet måste bokas via telefon, mail eller drop in (bokas i förväg på Camping.se) och gäller för max 5 nätter. Erbjudandet gäller ej över Kristi Himmelfärdshelgen 9-12/5 – 2024.