maskot_barn

HÖGSOMMAR

Sommaren är tiden på året som känns allra mest magisk, och det är svårt att inte bli upprymd av glädje mellan juni och augusti. Naturen står i full blom, och spontana sommardopp i svala vatten gör att dagarna går alldeles för fort.

Under vår högsäsong fylls Bomstadbaden med sommargäster som vill få ut det mesta av semestern. På och runtom vår anläggning finns utrymme för äventyr såväl som avslappnande dagar på stranden som ligger precis intill anläggningen.

Sandstranden är långgrund med en fin sandbotten, vilket gör att barnen kan leka fritt under sommarens varmaste dagar.

Anläggningens fulla potential står till ditt förfogande under högsommaren. Vår restaurang serverar mat varje dag, livsmedelsbutiken har öppet och du kan enkelt ta dig till och från Bomstadbaden med kollektivtrafik.

Högsommar på Bomstadbaden

  • Tillgång till en långgrund sandstrand
  • Fullt aktivitetsutbud på anläggningen
  • Massor av aktiviteter i närområdet
  • Restaurang, underhållning och livsmedelsbutik
  • Kollektivtrafik till och från anläggningen

Sommaraktiviteter

Här på Bomstadbaden finns aktiviteter som passar för alla åldrar. Mellan juni och augusti är utbudet extra stort.

Många av aktiviteterna hittar du direkt på anläggningen, medan vissa av dem finns i vårt närområde

0346

ÄTA

Ta en familjemiddag på vår fina uteservering med familjen, en glass på strandkiosken eller varför inte handla lite fika eller enklare mat i vår butik. På Bomstadbaden finns det många möjligheter

bomstad_2021_0031

ATT GÖRA PÅ CAMPINGEN

På anläggningen finns en mängd olika aktiviteter för stora och små. Alltifrån beachvolleyboll till äventyrsgolf, fisketurer och en lugn stund i relaxavdelningen. Från sommaren 2021 har vi även padelbanor

mitticity_oc_20buss_eri_martensson (not original photo)

ATT GÖRA I VÅR OMGIVNING

På anläggningen finns en mängd olika aktiviteter för stora och små. Alltifrån beachvolleyboll till äventyrsgolf, fisketurer och en lugn stund i relaxavdelningen. Från sommaren 2021 har vi även padelbanor

ch-lagupp-2016-219

ÄLGEN SWENS BARNKLUBB

Träffa älgen Swen, pyssla, kör 5-kamp eller bara häng med oss och ha en massa skoj på din semester.

Boende för alla

img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
14844

TÄLT

Vi har både bokningsbara campingtomter för tält men även ett specifikt tältområde där du kan komma som drop-in gäst.

Från 225:-

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan ladda ner kartan som PDF här som du sen kan skriva ut.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

bomstadbadenpresentation26 (1)

ÄNTLIGEN VÅR

Om inte den kalla och mörka vintern existerade skulle vi aldrig få uppleva en varm och inbjudande vår.

Vanliga frågor
När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.

Bästa tiden på Bomstadbaden

Vi har en stor stolthet i vår strand, vi kallar ju oss för den Värmländska rivieran av en anledning. Därför vågar vi säga att en av de bästa tiderna på året hos oss, är mitt under sommaren. När solen gassar och det är fullt med aktiviteter igång, så mår man som bäst hos oss.

Det finns massvis med aktiviteter hela året, men så klart är det sommaren som sticker ut. Spela beachvolleyboll, äta massa god glass, steka i solen, njuta av varandras sällskap. Helt perfekt på vår sköna och vackra strand. Den värmländska rivieran presterar, varje sommar!