bomstadbadenpresentation26

INFÖR DIN VISTELSE

Förberedelser är A och O när man ska på resa. Se till att du har allt du behöver för att ha bra semester. Här hittar du bra att ha information till din resa till oss på Bomstadbaden. Perfekt, dså du kan slappna av och packa snabbt för din resa.

Bra att veta inför att du besöker oss på Bomstadbaden

Vi har vår kunniga personal i receptionen dit du kan komma med dina frågor, eller höra av dig till för att få svar på något du kanske fungerar på. Vi har även samlat bra att ha information på denna sida, allt för din in och utcheckning, resa till och från Karlstad samt en sida om vårt Lojalitetsprogram.

bomstadbadenpresentation12

ÖPPETTIDER RECEPTIONEN

Välkomna till Swecamp Bomstadbadens reception och butik!

ep0a0440

IN & UTCHECK

Incheckning för camping- och tältplatser kan ske så fort den aktuella campingtomten är ledig och redo att användas. För att checka in krävs att ni har ett giltigt Camping Key Europe / camping-ID.

skaermavbild-2017-06-19-kl-131506

LOJALITETSPROGRAM

Appen ”Upplev Swecamp” innebär bland annat ekonomiska fördelar för dig som anslutit dig till appen.

taxikurir.se

TAXI

Tar du en taxi till/från Bomstadbaden till Karlstad centrum bokar du smidigt med Taxi Kurir där vi har ett bra avtalspris.

Vi har samarbete med: Taxi Kurir 054- 150 200

1 – 4 pers: 290 kr
5 – 8 pers: 395 kr

Uppge ”Avtalstaxi” när ni bokar.

mitticity_oc_20buss_eri_martensson (not original photo)

SOMMARBUSS

Sommarbussen är igång under sommarlovet och har avgångar från tidig morgon till sena kvällen, väldigt smidigt sätt att ta sig till och från stan för en dagsutflykt.

Busstidtabell 2024 – kommer inom kort

Busshållsplatsen ligger precis utanför bommarna

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

vinter

SKÖNA VINTERN

I den vackra vinternaturen kan du hitta en plats för vila och reflektion. Ta en promenad i skogen, värm dig i vår relax eller bara njut av den stilla stillheten..

generella_11072896-1-laag

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

bomstadbadenpresentation26 (1)

ÄNTLIGEN VÅR

Om inte den kalla och mörka vintern existerade skulle vi aldrig få uppleva en varm och inbjudande vår.

Vanliga frågor
Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

generella_11072896-1-laag

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

tjurruset

TJURRUSET

Tjurruset  Karlstad är inte ett sedvanligt lopp. Det är en otroligt fysisk utmaning där deltagarna  springer genom skog, lera och allehanda hinder.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.