adobestock_223953353

AKTIVITETSCENTER

Vattenaktiviteter till uthyrning – testa på kajaker och trampbåtar ute i Vänern.

Ta en tur på våra fina vatten med en kajak eller trampbåt

Vi hyr ut dessa båtar &kajaker osv nere vid stora stranden. Om det inte är öppet där, så hyrs det ut via restaurangen.

Hyr kajak i Värmland

Aktivera dig under semestern hos oss på Bomstadbaden. Hyr en kajak för en dag och paddla ut i vackra Vänern. Njut av solnedgången ute på vattnet och ta in den stillsamma naturen runtomkring dig. Att hyra en kajak är det perfekta och kanske billigaste sättet att effektivt utforska Vänern på egen hand.

Det är en magisk känsla att vara ute i vattnet med en kajak. När du har gjort det, kommer du aldrig att glömma det.

Eller varför inte en trampbåt?

Vi erbjuder även uthyrning av trampbåtar. Med våra trampbåtar seglar du i lugn hastighet över det klara vattnet i Vänern. Perfekt för en romantisk sjöutflykt med din partner – eller en underbar aktivitet för familjen. Packa ner en picknick-korg i trampbåten och lägg i land på en närliggande ö eller udde.

Den vackra naturen är ständigt närvarande kring Bomstadbadens anläggning.

Trampbåtarna går även utmärkt att använda sig av vid fiske. Det finns gott om arter i Vänern. Varför inte bjuda vänner och familj på nyfångad fisk när du bor på vår camping? Se upp för gammelgäddan bara!

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

0234

ÄVENTYRSGOLF & MINIGOLF

Utmana familjen eller vännerna i en runda äventyrsgolf eller på vår klassiska bangolf. Ni spelar självklart på båda banorna för priset. Vem vinner minigolfturneringen?

Vanliga frågor
Har ni öppetköp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Linden, Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Miljön, fräscht och välordnat, härligt bemötande av personalen!!
Från Booking.com
Riktigt bra upplägg med stugor osv denna tid på året i mars. Lugnt på dagen och kvällar/nätter. Lite avsides så inget trafikljud eller dylikt Relaxen var ett stort plus! Rekommenderar stark
Från Booking.com
Adam
Trevlig camping. Perfekt att komma till efter högsäsongen.
Från Google.com
Håkan Lundh
Det här är den bästa camping som vi varit på, rent å fint supertrevlig personal, väldigt lummigt och fint ligger campingen inlindad i en mycket fin och mycket gammal tallskog
Från Google.com
Björn Pettersson