muris julbord

BOMSTADBADENS RESTAURANG –
MURIS KÖK & BAR

På restaurangens uteservering är det bara några enstaka tallar och stranden som skiljer er från vattnet. Här kan ni njuta av god mat och ett glas vin om ni önskar. Vi har fullständiga rättigheter.

Säkra årets bästa julbord hos Muris kök & bar!

Kom och dela en stund av julens värme hos oss, där det traditionella samspelar med det moderna julbordet. Varje rätt reflekterar vårt engagemang för matglädje tillagat från grunden. Bland bekanta smaker som prinskorv, köttbullar och Janssons frestelse, finner du även våra varianter av sill och lax.

När måltiden närmar sig sitt slut, erbjuder vi ett urval av efterrätter och julgodis som en fin avslutning. Vårt julbord strävar efter att förena gamla traditioner med dagens kulinariska inslag.

Välkomna till ett härligt julbord på Bomstad!

Är ni ett större sällskap som önskar boka en annan dag, kontakta oss, vi ordnar även med buss enligt önskemål för större sällskap.

Julbord serveras mellan den 25 nov till den 17 dec Onsdag till Lördag

Julbord & Underhållning, Pris: 499:-/person

Barn 0-3 år gratis, 4-12 år 200:-

muris@telia.com

Restaurangen håller öppet för lunch, a la carte och en hel del underhållning hela sommaren, fr.o.m. Valborg t.o.m. September.

Under högtider som Jul, Nyår, Påsk & Halloween kommer uppdaterad info på https://bomstad.muris.se/

Öppettider, aktiviteter och menyer publiceras på Muris Kök & Bars hemsida: https://bomstad.muris.se/

Telefon till Muris Kök & Bar: 054-53 53 68

Lunch

Muris kök & bar öppnar upp lunchen på Bomstad igen from 1 maj 2024.

Måndag – Fredag finner ni dem i Forshaga på Storgatan 22 för härlig hemlagad husmanskost.

Öppettider: 11:30 – 14:30

A la Carte meny

Vi har en fin A la Carte meny med allt från Pizza till pasta och fisk. Vissa lördagar har vi även grillbuffé.

Aktiviteter

Se när vi har spelningar på Muris Kök & Bar i vårt aktivitetsschema.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

vinter

SKÖNA VINTERN

I den vackra vinternaturen kan du hitta en plats för vila och reflektion. Ta en promenad i skogen, värm dig i vår relax eller bara njut av den stilla stillheten..

generella_11072896-1-laag

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

bomstadbadenpresentation26 (1)

ÄNTLIGEN VÅR

Om inte den kalla och mörka vintern existerade skulle vi aldrig få uppleva en varm och inbjudande vår.

Vanliga frågor
Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

generella_11072896-1-laag

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

tjurruset

TJURRUSET

Tjurruset  Karlstad är inte ett sedvanligt lopp. Det är en otroligt fysisk utmaning där deltagarna  springer genom skog, lera och allehanda hinder.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.