adobestock_98161746

NÖJESFABRIKEN I KARLSTAD

Nöjesfabriken i Karlstad är ett evenemangshus där du kan bowla, gå på konsert och klubba loss. När du besöker Bomstadbaden rekommenderar vi dig att boka in i alla fall en kväll på Nöjesfabriken.

Mängder av evenemang på Nöjesfabriken

I Nöjesfabriken kan du bland annat besöka den mycket populära nattklubben Verket – som är en lödagsklubb och Karlstads populäraste uteställe. Nattklubben huserar i en glamourös miljö där inredningen förmedlar en spännande och varm känsla.

Både lokala och internationella DJ:s tar plats på scenen. Oavsett vem som sköter musiken så kan vi utlova en utekväll utöver det vanliga.

Nöjesfabriken i Karlstad har i snart tjugo år varit avsändare för mängder av event och shower. Allt från julshower till studentfester och baler.

Konserter och livemusik

Om du är ute efter att gå på livespelning eller konsert så är Nöjesfabriken den självklara besökspunkten. Under de år som Nöjesfabriken har varit aktiva har de varit den största aktören i Värmland för spelningar.

Nöjesfabrikens anläggning är enorm, på hela 7,500 kvadratmeter. Det finns totalt fem scener i fabriken. I den stora eventhallen får 2,000 besökare plats. Här har artister som Snoop Dog och Morrissey stått på scenen.

Variation är ett av nyckelorden för artistutbudet på Nöjesfabriken. På de olika scenerna spelar allt från lokala förmågor till enorma, internationella artister.

Bowling på Nöjesfabriken

Det finns mängder av alternativ för dig som vill bowla på Nöjesfabriken i Karlstad. Bowling för proffs, amatörer, barn och vuxna. Bowlinghallen är modern, och den har haft äran att arrangera flertalet stora mästerskap som Metall-SM och Telia-SM.

Bowling är en sport som kan utövas av de flesta, oavsett vilken nivå du befinner dig på. Utövare kan ha olika förkunskaper – men ändå delta i samma match.

Boka ditt boende på Bomstadbaden 

Om du planerar att besöka ett evenemang på Nöjesfabriken och är ute efter ett prisvärt och billigt boende i Värmland är Bomstadbaden perfekt. Vi erbjuder billiga stugor och campingtomter!

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

julgranskulor

JULMYS PÅ BOMSTADBADEN

Lördagen den 2a December är ni varmt välkomna ut till oss på Bomstadbaden Camping för massa härliga julaktiviteter 🎄🎅🏽 Loppis, godisregn, lotteri, tomtebrevsverkstad, tipspromenad, träffa tomten, fika, dans kring granen, korvgrillning mm… Ja vad mer kan man önska sig en dag i December 🎅🏽

ghost_camp_puff

HÄRLIGA HÖSTEN

Vår anläggning är omgiven av en vacker tallskog, som lämpar sig för mysiga promenader i höstsolen. Du kan även enkelt ta dig ut på lite…

Vanliga frågor
Har ni öppetköp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Linden, Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Miljön, fräscht och välordnat, härligt bemötande av personalen!!
Från Booking.com
Riktigt bra upplägg med stugor osv denna tid på året i mars. Lugnt på dagen och kvällar/nätter. Lite avsides så inget trafikljud eller dylikt Relaxen var ett stort plus! Rekommenderar stark
Från Booking.com
Adam
Trevlig camping. Perfekt att komma till efter högsäsongen.
Från Google.com
Håkan Lundh
Det här är den bästa camping som vi varit på, rent å fint supertrevlig personal, väldigt lummigt och fint ligger campingen inlindad i en mycket fin och mycket gammal tallskog
Från Google.com
Björn Pettersson