gaengetbomstadbaden2

ÅRET RUNT PÅ BOMSTADBADEN

På Bomstadbaden och närliggande områden finns det alltid något att göra. Karlstad med sitt rika stadsliv är bara en kort buss- eller biltur bort. Naturen som omger vår anläggningen är alltid vacker, oavsett tid på året.

Vilken säsong passar dig?

Vi har alltid ett starkt grundutbud på Bomstadbaden. Även olika årstider erbjuder olika typer av upplevelser. Om du vill ha billigare boende och en lugnare anläggning rekommenderar vi dig att besöka oss utanför högsäsong. Vill du istället ha sol och bad är så klart veckorna efter midsommar perfekta; även om temperaturen i Vänern fortfarande är behaglig långt in i augusti. Gillar du skog och vandring är hösten kanske rätt tidpunkt för ditt besök.

Du är välkommen att besöka Bomstadbaden året runt.

bomstadbadenpresentation26 (1)

ÄNTLIGEN VÅR

Om inte den kalla och mörka vintern existerade skulle vi aldrig få uppleva en varm och inbjudande vår.

bomstadbadenhoestpaket3

FÖRSOMMAR

Varför inte smygstarta semestern redan i början av juni?

bomstadbadenpresentation

HÖGSOMMAR

Sommaren är tiden på året som känns allra mest magisk, och det är svårt att inte bli upprymd av glädje mellan juni och augusti. Naturen står i full blom, och spontana sommardopp i svala vatten gör att dagarna går alldeles för fort.

Hero högsommar

SENSOMMAR

Bara för att augusti knackar på dörren, och temperaturen blir ett par grader kyligare, innebär det inte att sommaren behöver vara helt över.

ghost_camp_puff

HÄRLIGA HÖSTEN

Hösten är på många sätt årets andra vår. Det är en tid för nystart och möjligheter. Många förknippar hösten med gula löv, natur och frisk luft. På Bomstadbaden hittar du allt detta, och mer därtill.

vinter

SKÖNA VINTERN

I den vackra vinternaturen kan du hitta en plats för vila och reflektion. Ta en promenad i skogen, värm dig i vår relax eller bara njut av den stilla stillheten..

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

ch-lagupp-2016-219

ÄLGEN SWENS BARNKLUBB

Träffa älgen Swen, pyssla, kör 5-kamp eller bara häng med oss och ha en massa skoj på din semester.

Boende för alla

img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
14844

TÄLT

Vi har både bokningsbara campingtomter för tält men även ett specifikt tältområde där du kan komma som drop-in gäst.

Från 225:-
Vanliga frågor
När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.