Cherie hogupp 2018 (23)

LÅNGTIDSBOENDE CAMPING

Är du intresserad av att stanna lite längre hos oss med din husvagn eller husbil? Då kan vi gladeligen meddela att vi har ett anpassat erbjudande för dig. Ett boende på campingen för dig som vill bo bekvämt till ett bra pris.

Vår camping ingår alltid:

  • calendar_month Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • wifi Gratis wi-fi
  • shower Gratis duschar

Information om Bomstadbadens camping i Värmland

Hos oss kan du välja mellan många olika campingtomter, allt från en naturskön tomt med utsikt över Vänern till en mer skyddad tomt när det är blåsigt och sämre väder. Ett rikt aktivitetsutbud för barnfamiljer är alltid nära. Vill du ligga nära lekplatsen eller lite mer avsides där du kan rasta hunden? Valet är ditt.

Vår camping ingår utan kostnad:

  • Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • Gratis wi-fi
  • Gratis duschar
  • Gratis duschar
  • Platsspecifik bokning vid bokning online

Priser

Vi kan erbjuda priser som motsvarar ca. 65% rabatt (ni betalar endast 45% av ord pris) om ni bokar 1 månad eller mer under vår, höst, vinter & mellansäsong.

OBS! Går endast att boka via mail info@bomstadbaden.se eller telefon +4654535068

Vintersäsong exkl el (okt – april)

PeriodPris
Första 3 månaderna60:- /natt + el
Från 4:e månaden30:- /natt + el
El2,7 :-/kwh
Ex. 6 månaders vintersäsong:
3 mån (90dgr)*60:- + 3 mån (90dgr)*30:- = 5400:- + 2700:- = 8100:- + el

Camping inkl el

PeriodDatumPris
Vår, höst, vinter 1/1 -6/4
10/4 – 28/4
1/10 – 3/1 (2024)
130 :-/natt
Mellan28/4 – 18/5
21/5 – 26/5
28/5 – 16/6
20/8 – 1/10
160 :-/natt
Sommar
Peak
Photo - bild

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en PDF som du kan skriva ut.

In- och utcheckning för camping

Incheckning kl.13
Utcheckning kl.12
därefter påbörjas ny dygnsavgift
Vanliga frågor
Har ni öppetköp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Linden, Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan. Vid uppsagt avtal beräknas förfallet belopp efter aktuellt dygnspris som tillämpats under den tid som du haft tillgång till platsen samt avdrag för beräknad skada. Eventuell mellanskillnad återbetalas.

Miljön, fräscht och välordnat, härligt bemötande av personalen!!
Från Booking.com
Riktigt bra upplägg med stugor osv denna tid på året i mars. Lugnt på dagen och kvällar/nätter. Lite avsides så inget trafikljud eller dylikt Relaxen var ett stort plus! Rekommenderar stark
Från Booking.com
Adam
Trevlig camping. Perfekt att komma till efter högsäsongen.
Från Google.com
Håkan Lundh
Det här är den bästa camping som vi varit på, rent å fint supertrevlig personal, väldigt lummigt och fint ligger campingen inlindad i en mycket fin och mycket gammal tallskog
Från Google.com
Björn Pettersson

Bo på Rivieran en längre tid

Hos oss på Bomstadbaden finns det stugor som passar alla behov. Behöver du fullt utrustat kök? Det finns, mer än ett sovrum? Det finns! Känner du att du vill komma iväg från staden en längre period men samtidigt ha nära in till Karlstad? Boka långtidshyra av en stuga hos oss och njut av Rivieran nära stadens rus!

Långtidshyra i lugnet

Vakna upp med lugnet av Vänern på den magiska rivieran och njut av den friska luften och den vackra naturen.

Att hyra stuga i Värmland är ett suveränt alternativt till ett hotellrum där du kan sitta och mysa i ett helt eget utrymme med naturen precis utanför. Bomstadbaden har en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga. Dessutom kan boka för en så kallad ”Long stay”, alltså en längre tid. Helt perfekt för dig som vill komma bort från stadens rus en längre period!

Det går alldeles utmärkt att hyra stuga även under vår, vinter och mellansäsong.