Cherie hogupp 2018 (23)

SÄSONGSCAMPING

På Karlstad Swecamp Bomstadbaden har vi en mängd campingtomter för säsongsgäster.

Vår camping ingår alltid:

  • calendar_month Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • wifi Gratis wi-fi
  • shower Gratis duschar

Njut av våra fina omgivningar en hel säsong

Ring oss eller maila för mer information eller om du är intresserad av en plats på vår säsongscamping.

Om du är intresserad av en säsongsplats till nästa säsong är du välkommen att anmäla dig till vår intresselista. Var god skicka ett mejl med namn, telefonnummer, e-postadress och storlek på vagnen till info@bomstadbaden.se

Ett alternativ kanske kan vara månadsplats?

På vår camping ingår utan kostnad:

  • Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • Gratis wi-fi
  • Gratis duschar
  • Platsspecifik bokning vid bokning online

Priser

Priset för en säsongsplats ligger från 18 900 exklusive elektricitet för en sommarsäsong 2024 (30/4 – 30/9)

OBS! Går endast att boka via mail info@bomstadbaden.se eller telefon +4654535068

Information byggnationer säsongstomter

Alla säsongsgäster ska löpande fått information angående pågående ärende hos Karlstad Kommun gällande byggnationer på Bomstadbadens säsongstomter. Om inte, kontakta oss.

Under tiden fram tills dess vi fått svar avråder vi helt från nya byggnationer, detta gäller då all byggnation och även altaner, vindskydd etc.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er.

Med vänliga hälsningar, Bomstadbaden AB

Säsongscamping – Hyresregler

Här hittar du de hyres- och ordningsregler som gäller för vår säsongscamping.

Bomstadbaden_karta_2024
Bomstadbaden_karta_2024

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en bild som du kan skriva ut.

In- och utcheckning för camping

Incheckning kl.13
Utcheckning kl.12
Utcheckning kl.12
Vanliga frågor
Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.

Säsongscamping 

Ta chansen och njut av en riktig säsongscamping intill den värmländska rivieran. Vi har länge skrutit om vår fantastiska sandstrand, som vi kalla Sveriges Bästa, men vi har också en otrolig natur och vackra naturleder att avnjuta när du känner att du vill komma bort från stranden. När du säsongscampar hos oss får du det bästa av två världar, en camping med familjär och bra känsla, samtidigt som det är en sandstrand i topp kvalité.

Inte bara sandstrand

Vi har inte bara en otroligt vacker sandstrand, vi har även andra härliga aktiviteter för dig som ska komma och säsongscampa. Vi har en klockren padelbana, discogolf, äventyrsgolf, ja egentligen någonting för alla när sandstranden har gjort sitt. Här kan du njuta av en riktig semester en längre tid. Helt perfekt!