Cherie hogupp 2018 (23)

SÄSONGSCAMPING

På Karlstad Swecamp Bomstadbaden har vi en mängd campingtomter för säsongsgäster.

Vår camping ingår alltid:

  • calendar_month Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • wifi Gratis wi-fi
  • shower Gratis duschar

Njut av våra fina omgivningar en hel säsong

Ring oss eller maila för mer information eller om du är intresserad av en plats på vår säsongscamping.

Om du är intresserad av en säsongsplats till nästa säsong är du välkommen att anmäla dig till vår intresselista. Var god skicka ett mejl med namn, telefonnummer, e-postadress och storlek på vagnen till info@bomstadbaden.se

Ett alternativ kanske kan vara månadsplats?

På vår camping ingår utan kostnad:

  • Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • Gratis wi-fi
  • Gratis duschar
  • Platsspecifik bokning vid bokning online

Priser

Priset för en säsongsplats ligger i spannet 17 900 – 23 900 SEK exklusive elektricitet för en sommarsäsong 2023 (30/4 – 30/9)

OBS! Går endast att boka via mail info@bomstadbaden.se eller telefon +4654535068

Information byggnationer säsongstomter

Alla säsongsgäster ska löpande fått information angående pågående ärende hos Karlstad Kommun gällande byggnationer på Bomstadbadens säsongstomter. Om inte, kontakta oss.

Under tiden fram tills dess vi fått svar avråder vi helt från nya byggnationer, detta gäller då all byggnation och även altaner, vindskydd etc.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er.

Med vänliga hälsningar, Bomstadbaden AB

Säsongscamping – Hyresregler

Här hittar du de hyres- och ordningsregler som gäller för vår säsongscamping.

Photo - bild

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en PDF som du kan skriva ut.

In- och utcheckning för camping

Incheckning kl.13
Utcheckning kl.12
Utcheckning kl.12
Vanliga frågor
Har ni öppetköp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Linden, Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan. Vid uppsagt avtal beräknas förfallet belopp efter aktuellt dygnspris som tillämpats under den tid som du haft tillgång till platsen samt avdrag för beräknad skada. Eventuell mellanskillnad återbetalas.

Miljön, fräscht och välordnat, härligt bemötande av personalen!!
Från Booking.com
Riktigt bra upplägg med stugor osv denna tid på året i mars. Lugnt på dagen och kvällar/nätter. Lite avsides så inget trafikljud eller dylikt Relaxen var ett stort plus! Rekommenderar stark
Från Booking.com
Adam
Trevlig camping. Perfekt att komma till efter högsäsongen.
Från Google.com
Håkan Lundh
Det här är den bästa camping som vi varit på, rent å fint supertrevlig personal, väldigt lummigt och fint ligger campingen inlindad i en mycket fin och mycket gammal tallskog
Från Google.com
Björn Pettersson

Säsongscamping 

Ta chansen och njut av en riktig säsongscamping intill den värmländska rivieran. Vi har länge skrutit om vår fantastiska sandstrand, som vi kalla Sveriges Bästa, men vi har också en otrolig natur och vackra naturleder att avnjuta när du känner att du vill komma bort från stranden. När du säsongscampar hos oss får du det bästa av två världar, en camping med familjär och bra känsla, samtidigt som det är en sandstrand i topp kvalité.

Inte bara sandstrand

Vi har inte bara en otroligt vacker sandstrand, vi har även andra härliga aktiviteter för dig som ska komma och säsongscampa. Vi har en klockren padelbana, discogolf, äventyrsgolf, ja egentligen någonting för alla när sandstranden har gjort sitt. Här kan du njuta av en riktig semester en längre tid. Helt perfekt!