vinter

SKÖNA VINTERN

I den vackra vinternaturen kan du hitta en plats för vila och reflektion. Ta en promenad i skogen, värm dig i vår relax eller bara njut av den stilla stillheten..

Vår anläggning är omgiven av en vacker tallskog, som är som vackrast under vintern. Snön täcker marken och skogen är tyst och stilla. Det är en perfekt plats för en lugn och avkopplande promenad.

Du kan också ta dig ut på lite längre turer på en av många vandringsleder som finns i närområdet. Vinternaturen är fantastisk och det är en unik upplevelse att vandra i snön. Är det tillräckligt med snö kan du även testa att ta dig ut på längskidor.

Priset för boende under vintern är billigare jämfört med under högsäsong. Så, om du är ute efter en prisvärd campingplats eller stuga är vintern säsongen för dig.

Varför inte kombinera boende och stillhet hos oss med affärer eller konserter inne i Karlstad?

Besök Bomstadbaden på vintern

Förmånligare priser

  • Lägre priser på boende (upp till 50% av sommarens juli-pris)
  • Företag eller privatpersoner som bokar längre än 30 dagar får upp till 65 % på sommarens priser.

Härlig miljö

  • Lugnt och skönt på anläggningen, beläggningen är lägre och därmed lugnare.
  • Stor möjlighet till fina campingplatser i vackert sjöläge vid vänerns strand
  • Stora skogar för hundpromenader.  
  • Kom ut över dagen till härlig natur, nära till skog och vatten
  • Vandring i fina närområden

Vinteraktiviteter


Njut av ett besök i vår populära relaxavdelning där både jacuzzi och bastu finns. När snön faller utanför blir värmen från relaxen en härlig upplevelse.

Börja december med en helg hos oss och besöka vårt julmys den 2:a december där vi har en massa härliga julaktiviteter.

0301

VÄRM DIG I VÅR RELAXAVDELNING

Kom in och värm dig i vår fina relaxavdelning tillsammans med vänner eller familj. Vi tar emot epassi så passa på innan det går ut innan årsskiftet.

0278

JULFEST I RELAXEN?

Är det dags för julfest/avslutning med företaget eller kompisgänget? Spendera den i vår relax tillsammans med lite god catering.

generella_11072896-1-laag

VINTERBAD, LÄNGDSKIDOR ELLER SKRIDSKOR PÅ SKUTBERGET

Vi ligger i närheten av Skutbergets motionscentral där man på vintern kan åka längdskidor, åka skridskor eller kanske testa på ett vinterbad?

Ta taxi till relaxen

TA TAXI IN TILL KARLSTAD TILL AVTALSPRIS

Kombinera gärna boende hos oss med shopping eller kanske besök på något event inne i Karlstad. Vi hjälper er gärna att boka taxi tur och retur till avtalspris för våra gäster.

Erbjudanden och event under vintern

muris-julbord-1

JULBORD PÅ MURIS KÖK & BAR BOMSTAD

Under november och december så har vi julbord på Muris kök & bar Bomstad, om du bokar 2 nätters boende i samband med detta så får du 15% rabatt på boendet. Kontakta oss för bokning på 054-53 50 68

För att boka julbord hos Muris kök & bar ring till 054-53 53 68

Julbord på Bomstadbaden

FIRA NYÅR HOS OSS MED FIN NYÅRSMIDDAG

Boka in boende hos oss över nyår och ät en fin nyårsmiddag på Muris Kök & Bar Bomstad. Du får 15% rabatt på boendet om du bokar minst 2 nätter.

Kontakta oss för bokning på 054-53 50 68

För att boka nyårsmiddag hos Muris kök & bar ring till 054-53 53 68

Boende för alla

img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
14844

TÄLT

Vi har både bokningsbara campingtomter för tält men även ett specifikt tältområde där du kan komma som drop-in gäst.

Från 225:-

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan ladda ner kartan som PDF här som du sen kan skriva ut.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

ch-lagupp-2016-219

ÄLGEN SWENS BARNKLUBB

Träffa älgen Swen, pyssla, kör 5-kamp eller bara häng med oss och ha en massa skoj på din semester.

Vanliga frågor
När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.