Cherie hogupp 2018 (23)

MÅNADSPLATS

Månadsplats innebär att man får campa hos oss till ett förmånligare pris om man kommer en längre period. Månadsplatserna är öppna mellan 30/4 – 30/9, och du kan välja att boka försäsong (30/4- 19/6), eftersäsong (11/8 – 30/9) eller helsäsong (30/4 – 30/9). Detta är inte en säsongsplats, utan månadsplats på en dygnscampingtomt..

På vår camping ingår alltid:

  • calendar_month Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • wifi Gratis wi-fi
  • shower Gratis duschar

För dig som vill stanna en månad

Bokning av en månadsplats görs enklast genom att kontakta oss via telefon, maila oss eller absolut bästa alternativet är att besöka oss här på anläggningen för att titta ut och välja den bästa platsen utifrån era preferenser. I dagsläget har vi ett fåtal platser tillgängliga, och det är ”först-till-kvarn” principen som tillämpas. Det är dessvärre inte tillåtet att göra tillbyggen till vagnen, likt säsongsplatser.

På vår camping ingår utan kostnad:

  • Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • Gratis wi-fi
  • Gratis duschar
  • Platsspecifik bokning vid bokning online

Priser

Följande priser gäller för månadsplats:

OBS! Går endast att boka via mail info@bomstadbaden.se eller telefon +4654535068

Månadsplats inkl el 2024

Alla prisangivelser i SEK, inkl. moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och prisändringar.
Vid intresse av detta, vänligen kontakta receptionen på 054-535068 eller skicka ett mail till info@bomstadbaden.se

Photo - bild

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en PDF som du kan skriva ut.

In- och utcheckning för camping

Incheckning kl.13
Utcheckning kl.12
Vanliga frågor
Har ni öppetköp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Linden, Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan. Vid uppsagt avtal beräknas förfallet belopp efter aktuellt dygnspris som tillämpats under den tid som du haft tillgång till platsen samt avdrag för beräknad skada. Eventuell mellanskillnad återbetalas.

Miljön, fräscht och välordnat, härligt bemötande av personalen!!
Från Booking.com
Riktigt bra upplägg med stugor osv denna tid på året i mars. Lugnt på dagen och kvällar/nätter. Lite avsides så inget trafikljud eller dylikt Relaxen var ett stort plus! Rekommenderar stark
Från Booking.com
Adam
Trevlig camping. Perfekt att komma till efter högsäsongen.
Från Google.com
Håkan Lundh
Det här är den bästa camping som vi varit på, rent å fint supertrevlig personal, väldigt lummigt och fint ligger campingen inlindad i en mycket fin och mycket gammal tallskog
Från Google.com
Björn Pettersson

Boka en längre tid direkt!

När du vet med dig att du ska vara borta en längre period på camping, en månad eller längre, så ska man ju såklart få ett förmånligare pris! Det tycker vi är en självklarhet. Därför får ni det till ett bättre pris, och ni kommer känna er som hemma här!

Njut av den Värmländska rivieran en längre period, för ett förmånligare pris. Helt perfekt för dig som vet med dig att du kommer bli förälskad i vår pärla, eller för dig som redan är det. Med andra ord en Win-Win för alla parter!