Hero försommar

FÖRSOMMAR

Varför inte smygstarta semestern redan i början av juni?

Anläggningen är i regel mycket lugnare under den tidiga sommaren. Vill du ha en lite mer avslappnad vistelse med färre besökare är försommarperioden för dig. Priset för boende är även billigare om du bor hos oss innan midsommar.

På anläggningen under försommarperioden kan du uppleva olika typer av underhållning på lördagarna, om du behöver lite omväxling efter allt solande och badande på sandstranden intill campingen.

Servicebutiken är öppen under denna period, så att du enkelt kan handla det du behöver utan att lämna anläggningen.  

Försommar på Bomstadbaden

  • Lägre pris på boende
  • Fullt med vattenaktiviteter
  • Underhållning på lördagar
  • Lugnare på anläggningen
  • Kollektivtrafik till och från anläggningen

Vänern och aktiviteter

Det sägs att en stor sjö innehåller allt mystiskt som finns i ett hav, och lite därtill. Vänern är en av de största insjöarna i Europa, och som gäst på Bomstadbaden får du uppleva allt den har att erbjuda.

Försommar på Bomstadbaden är ofta synonymt med olika vattenaktiviteter på Vänern. När temperaturen blir varmare är en tur ut på vattnet med kajak eller trampbåt ett perfekt sätt att uppleva Vänern.

adobestock_223953353

VATTENAKTIVITETER

Vattenaktiviteter till uthyrning. Ta er ut på vårt fina vatten.

0234

ÄVENTYRSGOLF

Utmana familjen eller vännerna i en runda äventyrsgolf eller på vår klassiska bangolf. Ni spelar självklart på båda banorna för priset. Vem vinner minigolfturneringen?

66531273_2309877695747620_4026379961366478848_o

FRISBEEGOLF

Vi har en fin frisbeegolfbana ute i skogen som passar hela familjen.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.

Boende för alla

img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
14844

TÄLT

Vi har både bokningsbara campingtomter för tält men även ett specifikt tältområde där du kan komma som drop-in gäst.

Från 225:-

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan ladda ner kartan som PDF här som du sen kan skriva ut.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

ch-lagupp-2016-219

ÄLGEN SWENS BARNKLUBB

Träffa älgen Swen, pyssla, kör 5-kamp eller bara häng med oss och ha en massa skoj på din semester.

Vanliga frågor
När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.