gaengetbomstadbaden3

BÄSTA STRANDHÄNGET

Hos oss på Bomstadbaden hittar du det bästa strandhänget. Vi har Sveriges bästa badstrand och kallar oss den värmländska Rivieran av en anledning. Ta med dina nära och kära, och upplev en magisk sandstrand strax utanför Karlstad.

Stranden för alla

Vår vackra sandstrand är stor och alla som vill kan komma och besöka oss utan att behöva trängas. Här kan du och dina vänner spela Beachvolleyboll, åka trampbåt, testa SUP. Vi har alla möjliga slags aktiviteter som passar för alla tillfällen.

Kom till oss och njut av en sandstrand utav högsta kvalité, så bra att du nästan glömmer bort att du är i Sverige. Toppa dagen med lite glass, och njut av varandras sällskap. Vi kallar den för Värmländska rivieran av en anledning!

beachvolley

BEACHVOLLEYBOLL

Utmana vännerna eller familjen på en omgång Beachvolleyboll. På den värmländska rivieran har du perfekta förhållanden att spela, samtidigt som du gassar i solen och njuter av ert sällskap.

strand

VÄRMLANDS RIVIERA

Den vackra sandstrand vi har kallar vi för Värmlands Riviera. Det gör vi för att den är utav högsta kvalité. Vi vågar till och med säga att det är Sveriges bästa sandstrand. Precis utanför Karlstad!

aktiviteter

ÅK TRAMPBÅT, SURFA ELLER TESTA PÅ SUP

Känner du att du behöver ett bryt från att ligga på stranden? Varför inte testa lite SUP? Eller åka trampbåt? Vi har flera alternativ som du kan testa på när du är hos oss och njuter av din semester.

gaengetbomstadbaden3

GLASSPAUS PÅ STRANDEN

När värmen har tagit ut sin rätt och du känner att du vill ha något mer än dricka som svalkar, så passar ju inte något bättre än en riktigt god glass. Vi har glass för alla smaker!

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

ch-lagupp-2016-219

ÄLGEN SWENS BARNKLUBB

Träffa älgen Swen, pyssla, kör 5-kamp eller bara häng med oss och ha en massa skoj på din semester.

Boende för alla

img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
14844

TÄLT

Vi har både bokningsbara campingtomter för tält men även ett specifikt tältområde där du kan komma som drop-in gäst.

Från 225:-
Vanliga frågor
När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.

Njuta av stranden

För att njuta av vår vackra riviera så gäller det att ta vara på alla våra tillgångar. Det betyder att spela beachvolleyboll, äta god glass, sola på den vackra stranden. Det är då den visar sig från sin bästa sida. Med andra ord, det är bara att njuta av sommaren på Bomstadbaden så kommer ni ha en bra vistelse på vår vackra strand.