Bilden är upphovsrättsskyddad enligt lagen

ÄLGEN SWEN HÄLSAR PÅ

Boka ert besök redan idag!

Perfekt för hela familjen!

Överraska dina barn under semestern med ett exklusivt besök av vår snälla maskot Älgen Swen. Swen kommer knacka på er husvagn eller stuga för att bjuda in barnen till en rolig stund fylld av dans, lek och kanske till och med en liten överraskning! Varje besök varar cirka 10-15 minuter och skapar minnen för livet.

Bilden är upphovsrättsskyddad enligt lagen

Älgen swen hälsar på

sunny Ett personligt möte av Älgen Swen
calendar_month Förboka ditt besök för garanterad bokning

Överraska dina barn under semestern med ett exklusivt besök av vår snälla maskot Älgen Swen. Swen kommer knacka på er husvagn eller stuga för att bjuda in barnen till en rolig stund fylld av dans, lek och kanske till och med en liten överraskning!

  • Varje besök varar cirka 10-15 minuter och skapar minnen för livet.
  • Lägg till ett mjukisdjur av Älgen Swen för endast 129:-
  • Eftersom efterfrågan på att träffa Swen är hög rekommenderar vi att ni förbokar ert besök.
  • Lägg enkelt till detta tillägg när du bokar din stuga eller campingplats. Alternativt, ring oss direkt för att boka er tid med Älgen Swen.

IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
Fantastiska stugor med bra standard och läge. Uppskattade också de gemensamma ytorna där vi kunde fixa gemensam frukost till hela handbollslaget som vi reste med. Bra uppvärmda stugor när vi kom en kall novemberdag.
Booking.com
Jeanette
Mycket välskött anläggning, trevlig personal. Mycket bra läge! Topp!!!
Booking.com
Res
Vi bodde i en strandstuga den här gången, som var fresch, hemtrevlig och mysig. Man känner sig alltid väldigt välkommen som hundägare hos Bomstabaden då det finns både hundskål, tasstrasa och bajspåsar. Toppen och så omtänksamt! …
Tripadvisor.com
Maud M
Magiskt ställe! Och vilka campingplatser! Att få stå med endast några meter till vattenbrynet är en ynnest! Jättefin camping med fina faciliteter som städas flera gånger per dag. Flera servicehus familjeduschar, hundduschar etc. Trevlig personal
Tripadvisor.com
lifewithmclouis
En av Vänerns finaste campingar. Badet med sand strand och långgrunt med sandbotten . Restaurang med topp mat grill kvällar med uppträdanden och bra service. Fina ställplatser med utsikt över Vänern.
Google.com
Nicklas Persson
Mycket fin och trevlig campingplats med både minigolf, padel och andra aktivitetsplatser. Serviceanläggning, restaurang, lekplats och en mycket fin och välhållen badplats. Rekommenderas varmt!
Google.com
Henrik Persson

Boka besök av Älgen Swen

Boka och kontakta oss för frågor via mail eller telefon:

Ring oss på +46 (0)54-53 50 68

Photo - bild
Photo - bild

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en PDF som du kan skriva ut.

Vår andra paket

img_5603enfuse

HOTELLSTUGA

För din som önskar den extra känslan av lyx, rekommenderar vi att boka vår hotellstuga.

AdobeStock 612367948 scaled 856x631 c center

SJÄLVGUIDAD VANDRING

För din som önskar den extra känslan av lyx, rekommenderar vi att boka vår hotellstuga. Perfekt för en mysig weekend med er partner eller varför…

fysall 856x631 c center

TRÄNA MED FYSALL

För den som är snabb och för den som är långsam. För den som är lång och för den som är kort. För stark och…

Aktuella erbjudanden hos Bomstadbaden

bomstad 2021 0041 1

VALBORGSFIRANDE

Tisdagen den 30/4 Kl: 17:00 tänder vi valborgsbrasan och tillsammans sjunger vi in våren 🌼 Ta med er familjen & vännerna för en dagstur eller…

img_5587

3 NÄTTER FÖR 2 MED CAMPING KEY EUROPE

Vår och tidig höst är fina årstider att ta sig ut i naturen och göra en minisemester.. Vi bjuder därför på en natt under maj och september när du bokar minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som deltar i erbjudandet. Erbjudandet måste bokas via telefon, mail eller drop in (bokas i förväg på Camping.se) och gäller för max 5 nätter. Erbjudandet gäller ej över Kristi Himmelfärdshelgen 9-12/5 – 2024.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.