skaermavbild-2017-06-19-kl-131506

LOJALITETSPROGRAM – UPPLEV SWECAMP

Appen ”Upplev Swecamp” innebär bland annat ekonomiska fördelar för dig som anslutit dig till appen.

Ta del av vårt lojalitetsprogram – Upplev Swecamp

Ladda ner appen i Google Play eller Appstore och registrera ditt Camping Key Europe-kortnummer* samt postnummer. Har du inget campingkort och ska bo i stuga får du ett stugkort i receptionen med ett kortnummer som du registrerar i appen. För att göra incheckningen så snabb och smidig som möjligt rekommenderar vi dig att förregistrera ett stugkort som du sedan hämtar ut i receptionen vid incheckning. På så sätt kommer du in i appen innan första incheckningen och du gör incheckningen enklare och smidigare.

När du checkar in på en anläggning registreras dina camping,- respektive stugnätter i appen. När du kommit upp i 9 nätter bjuder vi på en bonusnatt till ett värde av 250 kr för campingtomt och 800 kr för stuga. 

Förutom detta får du erbjudanden och information från Swecamp och från anläggningen du befinner dig hos under vistelsen. Erbjudanden och information som ökar gästupplevelsen för dig på plats!

Hur gör jag för att komma igång?

 1. Ladda ner appen

  Ladda ner appen Upplev Swecamp genom att söka på Swecamp i Google Play eller i Appstore (vi har haft ett tekniskt fel som gör att personer utanför Sverige inte ser appen men nu är problemet löst). 
 2. Registrera dig i appen

  För campinggäst
  Registrera ditt kortnummer och postnummer i appen – nu är allt klart för att checka in och börja samla camping,- och stugnätter! 
  Om du har problem med att registrera dig i appen kan det bero på att ditt campingkort inte är aktiverat för i år, att ditt postnummer inte är samma som när du registrerade campingkortet på eller att du inte har bott på en anläggning i Swecamp tidigare med ditt campingkort. Om du inte bott på en anläggning i Swecamp med ditt nuvarande kortnummer kommer du kunna logga in ca 30 minuter efter första incheckningen. Om du fortfarande inte kommer in kan kan du testa ta bort appen och ladda ner den på nytt igen. Dina tidigare nätter kommer då finnas samlade även fast du inte varit inne i appen. Om du vill komma in i appen innan första incheckningen kan du höra av dig till oss på david@bomstadbaden.se med ditt campingkortnummer och adress så registrerar vi dig manuellt och kontaktar dig när allt är klart för att du ska kunna logga in.
  För stuggäst
  Du kommer få ett stugkort första gången du checkar in på en anläggning i Swecamp. Om du vill kunna logga in i appen innan du checkat in, och för att göra incheckningen så smidig som möjligt, kan du registrera dig innan incheckning. Registrera ett stugkort innan ankomst här. 
 3. Lös in bonusnätter
  När en camping,- eller stugnatt är intjänad kan du betala med den genom att visa upp din telefon med den intjänade natten. En campingnatt har ett värde på 250 kr och en stugnatt har ett värde på 800 kr. Än så länge kan du ej registrera bonusnatten vid bokning online utan behöver ringa eller maila in din bokning (i det fallet tar vi inte ut en serviceavgift på 135 kr vid bokning med personlig hjälp som vi annars gör). ** 

* Bor du på campingtomt på en anläggning i Swecamp (eller de resterande anläggningarna som är anslutna till branschorganisationen SCR Svensk Camping behöver du ett campingkort. Detta kan köpas online på respektive anläggnings hemsida eller på plats i receptionen. Läs mer om campingkortet Camping Key Europe här).

** På ett högre belopp betalar gästen mellanskillnaden mellan priset för boendet och bonusen på 250 kr respektive 800 kr. På ett lägre belopp betalas ej mellanskillnaden ut och bonusen kan inte lösas in mot något annat eller tas ut kontant. 

Boende för alla

img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
14844

TÄLT

Vi har både bokningsbara campingtomter för tält men även ett specifikt tältområde där du kan komma som drop-in gäst.

Från 225:-
Vanliga frågor
Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.