bomstadbadenpresentation15-1

KONFERENS I VÄRMLAND

I vår miljö samlar du ditt företag eller dina kunder för att få mer energi, öka kreativiteten och bygga relationer på riktigt. Konferera med naturen som granne och med Vänern utanför fönstren – allt i en avslappnande och rofylld miljö.

Konferens i Karlstad, Värmland

Ha en mysig konferens vid vatten och skog

Värmland blir en populärare destination för konferens och kickoff för varje år som går. Här på Bomstadbaden finns det oerhört goda förutsättningar för en lyckad konferens. Kom hit, konferera, umgås och vakna upp utvilad med utsikt över Vänern.

Rivstarta hösten med en oförglömlig tid på Bomstadbadens anläggning. Varva konferensen med promenader längs sandstranden eller på promenadstigarna och avsluta dagen med en avkopplande stund i relaxavdelningen.

Det är inte svårt att förstå varför så många väljer just Värmland och Bomstadbaden som destination för kickoff eller konferens.

Närheten till Karlstad

En kort bil- eller busstur från Karlstad ligger Bomstadbadens anläggning, som är en omtyckt destination för att anordna konferens i Karlstad. Bomstadbaden har bra med transportlösningar till och från campingen.

Inte bara konferens

Spendera hela dagen på Bomstadbaden med våra olika aktiviteter – eller åk in till centrum i Karlstad på eftermiddagen och ta del av det rika nöjeslivet efter er konferens.

Ordningsregler för vårt spa

Vi skräddarsyr ett koncept för konferens

På Bomstadbaden finns sköna konferensrum – både för små och stora sällskap. Vi skräddarsyr ett koncept tillsammans med er. Allt för att göra konferensen så lyckad som möjligt.
Ett konferenskoncept skulle exempelvis kunna innehålla att ni börjar dagen med att hyra båtar och åka ut och fiska i Vänern, konferera med kollegorna på dagen och avsluta konferensen tillsammans i vår relaxavdelning. Detta är bara ett exempel på hur en konferens i Karlstad, Värmland skulle kunna se ut.

Kontakta vår reception eller mejla till info@bomstadbaden.se för mer information

bomstad_2021_0031

ATT GÖRA PÅ CAMPINGEN

På anläggningen finns en mängd olika aktiviteter för stora och små. Alltifrån beachvolleyboll till äventyrsgolf, fisketurer och en lugn stund i relaxavdelningen. Från sommaren 2021 har vi även padelbanor

mitticity_oc_20buss_eri_martensson (not original photo)

ATT GÖRA I VÅR OMGIVNING

På anläggningen finns en mängd olika aktiviteter för stora och små. Alltifrån beachvolleyboll till äventyrsgolf, fisketurer och en lugn stund i relaxavdelningen. Från sommaren 2021 har vi även padelbanor

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

Vanliga frågor
Har ni öppetköp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Linden, Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan. Vid uppsagt avtal beräknas förfallet belopp efter aktuellt dygnspris som tillämpats under den tid som du haft tillgång till platsen samt avdrag för beräknad skada. Eventuell mellanskillnad återbetalas.