fysall

TRÄNA MED FYSALL

  • sports_gymnastics Gruppträning för alla
  • wb_sunny Förboka för garanterad plats
  • child_care Barn medtages på eget ansvar
  • attach_money Gratis för alla boendegäster
  • calendar_today Varje Torsdag kl 17:15
Boka ditt träningspass v. 26 – 32

Vad är inte härligare än att röra på sig under semestern?

För den som är snabb och för den som är långsam. För den som är lång och för den som är kort. För stark och svag. För kvinna och man. För kille och tjej. För van och ovan.

fysall

Träning med Fysall

sports_gymnastics Gruppträning för alla åldrar
sunny Förboka för en garanterad plats

En perfekt aktivitet på semestern för att fylla kroppen med härlig energi

  • Varje Torsdag hålls passet nere på stranden kl: 17:15 🏃🏽‍♀️
  • Begränsat antal platser så se till att förboka för en garanterad plats
  • Passar alla åldrar
  • Vi klär oss efter väder

Vår gruppträning är öppen för alla!

För den som är snabb och för den som är långsam. För den som är lång och för den som är kort. För stark och svag. För kvinna och man. För kille och tjej. För van och ovan.

Hos oss handlar det inte om att tävla mot varandra. Du tävlar bara mot dig själv. Därför sker all vår träning på tid, så att du enkelt kan jobba utifrån din egen förmåga och själv anpassa tempo och belastning utifrån dina förutsättningar.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

AdobeStock 612367948 scaled 856x631 c center

SJÄLVGUIDAD VANDRING

För din som önskar den extra känslan av lyx, rekommenderar vi att boka vår hotellstuga. Perfekt för en mysig weekend med er partner eller varför…

bomstad_2021_0012

PADEL

Spela padel på Bomstadbaden och kombinera matchen med allt vad campingen kan erbjuda

Fantastiska stugor med bra standard och läge. Uppskattade också de gemensamma ytorna där vi kunde fixa gemensam frukost till hela handbollslaget som vi reste med. Bra uppvärmda stugor när vi kom en kall novemberdag.
Booking.com
Jeanette
Mycket välskött anläggning, trevlig personal. Mycket bra läge! Topp!!!
Booking.com
Res
Vi bodde i en strandstuga den här gången, som var fresch, hemtrevlig och mysig. Man känner sig alltid väldigt välkommen som hundägare hos Bomstabaden då det finns både hundskål, tasstrasa och bajspåsar. Toppen och så omtänksamt! …
Tripadvisor.com
Maud M
Magiskt ställe! Och vilka campingplatser! Att få stå med endast några meter till vattenbrynet är en ynnest! Jättefin camping med fina faciliteter som städas flera gånger per dag. Flera servicehus familjeduschar, hundduschar etc. Trevlig personal
Tripadvisor.com
lifewithmclouis
En av Vänerns finaste campingar. Badet med sand strand och långgrunt med sandbotten . Restaurang med topp mat grill kvällar med uppträdanden och bra service. Fina ställplatser med utsikt över Vänern.
Google.com
Nicklas Persson
Mycket fin och trevlig campingplats med både minigolf, padel och andra aktivitetsplatser. Serviceanläggning, restaurang, lekplats och en mycket fin och välhållen badplats. Rekommenderas varmt!
Google.com
Henrik Persson

Boka ditt träningspass idag!

Boka och kontakta oss för frågor via mail eller telefon:

Ring oss på +46 (0)54-53 50 68

Photo - bild
Photo - bild

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en PDF som du kan skriva ut.

Vår andra paket

Aktuella erbjudanden hos Bomstadbaden

img_5587

3 NÄTTER FÖR 2 MED CAMPING KEY EUROPE

Vår och tidig höst är fina årstider att ta sig ut i naturen och göra en minisemester.. Vi bjuder därför på en natt under maj och september när du bokar minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som deltar i erbjudandet. Erbjudandet måste bokas via telefon, mail eller drop in (bokas i förväg på Camping.se) och gäller för max 5 nätter. Erbjudandet gäller ej över Kristi Himmelfärdshelgen 9-12/5 – 2024.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.