Rix FM festival 2024 i Karlstad

RIX FM Festival är tillbaka och 4:e stoppet för sommarens hetaste musikfestival är Karlstad den 25 juli. Under hela sommaren gästar RIX FM totalt 12 städer med en färgsprakande sommarfest tillsammans med Sveriges artistelit.
jul
25
2024
Occasions
Jul 25 2024
Contact
Organizer
Rix FM
Place
Stora Torget
Stora Torget ligger mitt i centrala Karlstad. Här finns vissa dagar i veckan torghandel och runt ligger butiker och restauranger.

Under sommaren höjer återigen RIX FM Festival pulsen i 12 städer runt om i landet. Förra året gästades festivalen av över en kvarts miljon besökare, vilket gör RIX FM Festival till den i särklass största festivalen i Sverige. Torsdagen den 25 juli bjuder RIX FM sina lyssnare i Karlstad på en färgsprakande sommarfest tillsammans med några av de hetaste artisterna just nu.

– I år firar RIX FM Festival 25 år. Det var ingen som trodde att turnén skulle bli en sådan succé när vi startade 2000, men efter 25 fantastiska år så är vi nu ett av Europas största radioevent. Idén är enkel. Tillsammans med våra partners, artister och skivbolag bjuder vi RIX FMs lyssnare på en unik musikupplevelse med fri entré som tack för att de lyssnar, säger Anders Sjöland, Marknadsdirektör på Viaplay Group Radio.

Årets artister offentliggörs vid ett senare tillfälle. RIX FM Festival har alltid fri entré och arrangeras i Karlstad torsdagen den 25 juli 2024 på stora scenen på Stora Torget.

RIX FM Festival presenteras av Viaplay i samarbete med OLW, Ingo, Pepsi, McDonald’s, Elitfönster och Pengapeppen.