bomstadbadenpresentation

UPPLEVELSER FÖR HELA FAMILJEN

På den värmländska rivieran finns det upplevelser för hela familjen. Här finns det mängder av barnaktiviteter, äventyrsgolf för hela familjen, Swen den härliga älgen och mycket mer. Hos oss på Bomstadbaden kommer du hitta något att göra hela tiden.

Något för alla smaker

Med vårt stora utbud av aktiviteter, som sträcker sig från älgen Swen och alla roliga aktiviteter med honom, så som en 5-kamp eller varför inte ett roligt Disco? Känner du att du inte vill hänga med Swen så finns det såklart andra saker för dig med.

Passa på att spela padel, äventyrsgolf, beachvolleyboll på den värmländska rivieran. Det finns något för alla, inklusive er äldre. Vi på Bomstadbaden tänker på alla våra besökare, från djur till människa. Kom till oss, och njut av en härlig semester!

bomstadbadenpresentation19

LEDARLEDDA BARNAKTIVITETER

Känner du att du vill lägga dig på stranden och sola? Eller vill du kanske spela en padelmatch? Vi har ledarledda barnaktiviteter på campingen, så du kan lämna över ansvaret till någon annan för en stund. Perfekt för att ha lite mer semester på Rivieran, eller så du kan fokusera på att spöa polarna på padelmatch.

bomstadbadenpresentation14

UTMANA FAMILJEN I ÄVENTYRSGOLF

Hos oss har vi flera härliga aktiviteter för hela familjen. Med vår stora vackra strand, även kallad Riviera, så kan ni sola och glassa, men ni kan även ta med hela familjen och spela lite äventyrsgolf när ni känner att solen gjort sitt!

bomstadbadenpresentation

TRÄFFA SWEN

Det lilla extra för våra minsta gäster är vår härliga Swen. Swen finns på campingen så alla kan få träffa honom. Älgen Swen är rolig, och snäll, men han är ändå en älg. Passa på och träffa honom i sommar!

gaengetbomstadbaden3

GLASSPAUS PÅ STRANDEN

När ni har träffat Swen, spelat äventyrsgolf och haft er padelmatch, vad passar bättre då än en härlig glasspaus på stranden? Vår glasskiosk har en glass för alla, och toppar av alla grymma dagar perfekt.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

julgranskulor

JULMYS PÅ BOMSTADBADEN

Lördagen den 2a December är ni varmt välkomna ut till oss på Bomstadbaden Camping för massa härliga julaktiviteter 🎄🎅🏽 Loppis, godisregn, lotteri, tomtebrevsverkstad, tipspromenad, träffa tomten, fika, dans kring granen, korvgrillning mm… Ja vad mer kan man önska sig en dag i December 🎅🏽

ghost_camp_puff

HÄRLIGA HÖSTEN

Vår anläggning är omgiven av en vacker tallskog, som lämpar sig för mysiga promenader i höstsolen. Du kan även enkelt ta dig ut på lite…

Boende för alla

img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
14844

TÄLT

Vi har både bokningsbara campingtomter för tält men även ett specifikt tältområde där du kan komma som drop-in gäst.

Från 225:-
Vanliga frågor
När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Har ni öppetköp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Linden, Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan. Vid uppsagt avtal beräknas förfallet belopp efter aktuellt dygnspris som tillämpats under den tid som du haft tillgång till platsen samt avdrag för beräknad skada. Eventuell mellanskillnad återbetalas.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Miljön, fräscht och välordnat, härligt bemötande av personalen!!
Från Booking.com
Riktigt bra upplägg med stugor osv denna tid på året i mars. Lugnt på dagen och kvällar/nätter. Lite avsides så inget trafikljud eller dylikt Relaxen var ett stort plus! Rekommenderar stark
Från Booking.com
Adam
Trevlig camping. Perfekt att komma till efter högsäsongen.
Från Google.com
Håkan Lundh
Det här är den bästa camping som vi varit på, rent å fint supertrevlig personal, väldigt lummigt och fint ligger campingen inlindad i en mycket fin och mycket gammal tallskog
Från Google.com
Björn Pettersson