img_5656

LÅNGTIDSBOENDE I KARLSTAD

Egen ytterdörr, naturen runt knuten och en  rofylld omgivning. Om du är ute efter ett långtidsboende i Karlstad behöver du inte leta längre än Bomstadbaden.

I vårt boende ingår alltid:

  • calendar_month Avgiftsfri ombokning – senast 2 veckor före ankomst
  • wifi Gratis wi-fi
  • shower Gratis duschar
  • bed 10 sängar

Pris från 470 kr/natt ex moms

Boka idag
Säkra våra bästa lägen för 2023!

Mer än bara ett vanlig hotellboende

Ett långtidsboende är det perfekta alternativet för dig som reser mycket i tjänsten. Om du arbetar borta under längre perioder och är trött på långa hotellkorridorer är långtidsboende det självklara valet.

Bomstadbaden har det perfekta andra hemmet för dig och ditt företag när du arbetar eller är i behov av ett annat boende här i Värmland.

Välj mellan stuga eller campingtomt

Du kan själv välja om du vill bo i stuga, eget boende eller på campingtomt. Bomstadbaden erbjuder bekvämt boende med separata sovrum, stort kök med allrum, badrum med dusch och WC. Släng sedan på en härlig altan där du kan njuta av morgonkaffet.

Att vara på resande fot kan slita på både kropp och sinne – och vi vill göra det så bekvämt för dig som möjligt med vårt långtidsboende. Allt för att du ska känna dig så hemma som möjligt.

Det går alldeles utmärkt att hyra vår relaxavdelning för lite vardagslyx om ni känner för det. Eller varför inte tillbringa din lediga tid med någon utomhusupplevelse. Bomstadbaden ligger nära både strand och natur.

Långtidsboende till ett förmånligt pris

Vi har tagit fram ett förmånligt långtidsboende som innebär att ni kan bo hos oss till ett rabatterat pris. Upp till 50% av ordinarie pris.

Skicka in din boendeförfrågan enligt formuläret nedan, eller kontakta oss på +4654-535068 eller info@bomstadbaden.se

Priser

Från 470:-/natt exkl moms.

Stuga 2 sovrum: Från 665:-/natt exkl moms.

Photo - bild
Photo - bild

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en PDF som du kan skriva ut.

Vanliga frågor
Har ni öppet köp?

Du har öppet köp i 24 timmar om det är mer än 7 dagar kvar till ankomst.

Ingår städningen i priset?

Stugan/campingtomten skall städas före avresa. I priset ingår inte städning men du kan köpa till vår städtjänst, det kostar 590:- för Eken, Aspen, Granen & Skogsgläntan 1, 790:- för Tallen och Villavagn samt Skogsgläntan 2 och 990:- för Strandstugorna (exkl sopor samt disk).

När blir min bokning bindande?

Bokningen blir bindande när du erhållit en bekräftelse på din bokning från oss. Den kan göras på olika sätt, skriftligen, via e-post eller genom ett bokningssystem på internet.

Vad gäller om jag vill ändra eller avboka?

Det finns lite olika regler beroende på hur du har bokat ditt boende. Du kan läsa mer om våra ändring och avbokningsregler här

Vad har jag för skyldigheter?

Under vistelsen på campingplatsen gäller bifogade ordningsföreskrifter.

Överträdelse av ordningsföreskrifter för anläggningen, eller brott mot avtalet i övrigt, kan leda till att avtalet sägs upp med omedelbar verkan, varvid återbetalning av eventuell återstående hyresavgift inte kommer att utfärdas. Om du bor på campingen kommer du också att stå för kostnaden för hela hyresperioden och för eventuella återbetalningar till gäster som har drabbats eller andra skador.

skutberget

SKUTBERGET I KARLSTAD

Skutberget är beläget cirka 7 kilometer från Karlstad centrum och endast 1,5 km från Bomstadbaden Camping – och erbjuder aktiviteter för alla åldrar.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

img_5723

MULTIARENA

Vår multiarena är perfekt för de flesta bollsporter och är kostnadsfri för våra boendegäster.

Bo på Rivieran en längre tid

Hos oss på Bomstadbaden finns det stugor som passar alla behov. Behöver du fullt utrustat kök? Det finns, mer än ett sovrum? Det finns! Känner du att du vill komma iväg från staden en längre period men samtidigt ha nära in till Karlstad? Boka långtidshyra av en stuga hos oss och njut av Rivieran nära stadens rus!

Långtidshyra i lugnet

Vakna upp med lugnet av Vänern på den magiska rivieran och njut av den friska luften och den vackra naturen.

Att hyra stuga i Värmland är ett suveränt alternativt till ett hotellrum där du kan sitta och mysa i ett helt eget utrymme med naturen precis utanför. Bomstadbaden har en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga. Dessutom kan boka för en så kallad ”Long stay”, alltså en längre tid. Helt perfekt för dig som vill komma bort från stadens rus en längre period!

Det går alldeles utmärkt att hyra stuga även under vår, vinter och mellansäsong.