kraftstationen

GAMLA KRAFTSTATIONEN

Besök gamla kraftstationen i Deje

Ett utflyktsmål vi på Bomstadbaden varmt rekommenderar er att besöka.

Folk från jordens alla världsdelar hittar till den värmländska lilla byn Deje och den gamla bruksorten sjuder av liv igen – genom konst och kulturturister! Idag räknas Gamla Kraftstationen till ett av länets största besöksmål i sin genre. Det är fortfarande den ideella föreningen Ulleruds Teateraktörer som driver verksamheten.

kraftstationen

Gamla kraftstationen

Du kan koppla av och njuta av din vistelse i vår hotellstuga utan att behöva oroa dig för detaljerna.
Med vårt exklusiva erbjudande kommer du att få följande privilegier:

  • Konsthall: Här presenteras varierad konst av många olika konstnärer och konsthallen är i ständig förändring under hela säsongen.
  • Musikevenemang: 
  • Lunchservering:
  • Ekologiskt Café: På Culinarum Cafékan du njuta av mat, kaffe, glass och härliga bakverk. Både inne- och uteservering. Här njuter du ekologiskt, värmländskt och närproducerat så långt det är möjligt. Smaker du kan lita på helt enkelt. Här bakas och lagas efter säsong och enligt konceptet rustikt med finess. Samma öppettider som konsthallen.

img_5744

HUSBIL

Varför inte välja en av våra populära husbilsplatser med fantastiskt utsikt över Vänern. Eller vill du hellre ha mer avskilt och lugn och ro så finns det områden för det med hos oss.

Från 295:-
img_5578

STUGOR

Vi erbjuder en rad olika typer av stugor. Allt från mindre faluröda stugor till större stugor på 54 kvadrat med egen altan. Du bor lika bekvämt som i din egen sommarstuga.

Från 595:-
IMG_5862_2

HUSVAGN

Välj bland många olika typer av tomter utifrån dina önskemål. Vi har allt rån natursköna tomter eller tomter med utsikt över Vänern.

Från 295:-
Fantastiska stugor med bra standard och läge. Uppskattade också de gemensamma ytorna där vi kunde fixa gemensam frukost till hela handbollslaget som vi reste med. Bra uppvärmda stugor när vi kom en kall novemberdag.
Booking.com
Jeanette
Mycket välskött anläggning, trevlig personal. Mycket bra läge! Topp!!!
Booking.com
Res
Vi bodde i en strandstuga den här gången, som var fresch, hemtrevlig och mysig. Man känner sig alltid väldigt välkommen som hundägare hos Bomstabaden då det finns både hundskål, tasstrasa och bajspåsar. Toppen och så omtänksamt! …
Tripadvisor.com
Maud M
Magiskt ställe! Och vilka campingplatser! Att få stå med endast några meter till vattenbrynet är en ynnest! Jättefin camping med fina faciliteter som städas flera gånger per dag. Flera servicehus familjeduschar, hundduschar etc. Trevlig personal
Tripadvisor.com
lifewithmclouis
En av Vänerns finaste campingar. Badet med sand strand och långgrunt med sandbotten . Restaurang med topp mat grill kvällar med uppträdanden och bra service. Fina ställplatser med utsikt över Vänern.
Google.com
Nicklas Persson
Mycket fin och trevlig campingplats med både minigolf, padel och andra aktivitetsplatser. Serviceanläggning, restaurang, lekplats och en mycket fin och välhållen badplats. Rekommenderas varmt!
Google.com
Henrik Persson
Bomstadbaden_karta_2024
Bomstadbaden_karta_2024

Områdeskarta

Du kan alltid kontakta oss och berätta vad det är som just du söker i en vistelse hos oss. Tältplats vid strandkanten, en stuga med altan i kvällssolen, en säsongsplats, nära vännernas plats eller vad det nu kan vara. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Du kan klicka på kartan ovan för att ladda ner en bild som du kan skriva ut.

Vår andra paket

Aktuella erbjudanden hos Bomstadbaden

img_5587

3 NÄTTER FÖR 2 MED CAMPING KEY EUROPE

Vår och tidig höst är fina årstider att ta sig ut i naturen och göra en minisemester.. Vi bjuder därför på en natt under maj och september när du bokar minst tre övernattningar på någon av de campingplatser som deltar i erbjudandet. Erbjudandet måste bokas via telefon, mail eller drop in (bokas i förväg på Camping.se) och gäller för max 5 nätter. Erbjudandet gäller ej över Kristi Himmelfärdshelgen 9-12/5 – 2024.

0278
Populärt

RELAX

När vinterkylan tränger sig in mellan väggar och tak finns det väl inte mycket härligare än att slänga sig i en jacuzzi. Vår relax i Karlstad har öppet alla säsonger.

bomstad 2021 0041 1

VALBORGSFIRANDE

Tisdagen den 30/4 Kl: 17:00 tänder vi valborgsbrasan och tillsammans sjunger vi in våren 🌼 Ta med er familjen & vännerna för en dagstur eller…