Bildgalleri
Hitta hit
Områdeskarta
Kontakta oss

Kontakt

Bomstadsvägen 640
653 46 Karlstad

Tel: +46 (0)54-53 50 68
E-post: info@bomstadbaden.se

Swecamp
Bomstadbaden tillhör Swecamp, Sveriges största kedja för camping och utomhusupplevelser.
Vill du veta mer om Swecamp, bli en del av oss eller skapa ett samarbete med oss? Kontakta vår kommunikatör, Emma Hermansson emma@swecamp.se 072-217 04 04

Tillbaka
Swecamp Bomstadbaden

Priser - Stugor

Vår, Höst & Vinter Mellan Sommar Peak
1 jan - 2 feb, 4 - 15 feb, 18 feb - 29 mars, 2 - 30 april, 16 sep- 31 dec 29 mars - 2 april, 30 april - 9 maj, 13 maj - 8 juni, 19 aug - 16 sep 2 - 4 feb, 9 - 13 maj, 8 - 21 juni, 24 juni - 6 juli, 29 juli - 19 aug 15 - 18 feb*, 21 - 24 juni*, 6 - 29 juli
Tallen (4-6 b) Skogsgläntan 2 (4-6 b) 995 :– 1195 :– 1495 :– 1695 :–
Skogsgläntan 1 (2-4 b) 795 :– 895 :– 1095 :– 1295 :–
Villavagn (4 b) 795 :– 895 :– 1095 :– 1295 :–
Granen (2-4 b) 695 :– 795 :– 995 :– 1095 :–
Eken (2 b) 545 :– 645 :– 745 :– 845 :–
Aspen (4 b) 545 :– 645 :– 745 :– 845 :–
Linden 2&4 (4-6 b) 545 :– 645 :– 745 :– 845 :–
Linden 1,3&5 (2-5 b) 495 :– 595 :– 695 :– 745 :–
Linden 6-10 (4 b) 395 :– 495 :– 595 :– 645 :–
Linden 11 (2 b) 295 :– 395 :– 495 :– 545 :–
* - Midsommar min. 2 dygn, Svenska rallyt min. 3

Tillägg

Slutstäd SJH 600 :– Hund/Katt 150 :–
Slutstäd Övriga 400 :– Avbeställningsskydd 250:-/Objekt
Linneset 150 :– Dusch i servicehus 0 :-

Priser - Camping

Vår, Höst & Vinter Mellan Sommar Peak
1 jan - 29 mars, 2 - 30 april, 16 sept- 31 dec 29 mars - 2 april, 30 april - 9 maj, 13 maj - 8 juni, 19 aug - 16 sept 9 - 13 maj, 8 - 21 juni, 24 juni - 6 juli, 29 juli - 19 aug 21 - 24 juni*, 6 - 29 juli
Campingtomt inkl el 225 :– 265 :– 355 :– 395 :–
Campingtomterna 316 - 420 inkl el 255 :– 285 :– 385 :– 425 :–
Tält exkl el 175 :– 195 :– 235 :– 295 :–
Månadsplats (min 1 mån) 100:-/natt 130:-/natt
* - Midsommar min. 2 dygn

Tillägg

Cykel 100:-/dag Avbetställningsskydd 250:-/Objekt
Grill till platsen 395 :– Dusch i servicehus 0:-

Integritetspolicy Bomstadbaden Camping AB

Vad är en integritetspolicy? 
Denna policy beskriver hur vi på Bomstadbaden Camping AB (org.nr 556669-4237) lagrar, använder och skyddar dina personuppgifter, samt vilka rättigheter du har när det gäller den hanteringen.

Hur resonerar ni kring integritet och sekretess?
På Bomstadbaden sätter vi högt värde på att du som gäst ska känna dig trygg och säker hos oss, vilket också inkluderar hantering och lagring av dina personuppgifter. Vi arbetar löpande med att förbättra oss och håller oss uppdaterade kring rådande lagstiftning. Att hantera dina personuppgifter på ett varsamt och ansvarsfullt sätt tar vi på största allvar och det är en prioritet för oss.

Vilka personuppgifter samlar ni in om mig?
Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster till dig, vilket inkluderar:

E-post, Namn, Adressuppgifter, Telefonnummer, orgnr(företag), personnummer

Hur används den informationen?
Vi samlar in de här uppgifterna av flera anledningar. Dels för att göra din bokning och vistelse hos oss möjlig och så smidig det bara går, men också för att kunna skicka ut information, erbjudanden och nyhetsbrev till dig. I linje med den nya GDPR-lagstiftningen som träde i kraft den 25:e maj 2018 kommer vi i fortsättningen samla in så lite personuppgifter som möjligt om dig.

Hur länge lagras informationen?
Information som lagras för att kunna skicka ut erbjudanden eller nyhetsbrev kommer att lagras hos oss tills dess att du själv drar tillbaka ditt samtycke. Uppgifter som registreras vid bokning lagras så länge som du själv väljer att vara gäst hos oss. Om du inte längre vill vara gäst hos oss och vill att informationen ska raderas kan du när som helst kontakta oss.

Delar ni mina personuppgifter med andra parter?
Bomstadbaden är medlem i kedja Swecamp som skickar ut en gästundersökning efter din vistelse via AQanalys.

Era personuppgifter behandlas hos dem men då endast i syfte som gästundersökning. Inga andra parter får tillgång till dina personuppgifter.

Var lagras informationen?
Din information lagras lokalt hos oss på Bomstadbaden.

Vilka rättigheter har jag när det gäller mina personuppgifter hos er?
Rätt till tillgång: Du har rätt att en gång per år utan kostnad, efter skriftlig begäran, få ta del av vilka uppgifter som registrerats.

Rätt till rättelse: Om du anser att din information på något sätt är inkorrekt och behöver korrigeras har du rätt att begära det.

Rätt till radering: Om du vill att dina personuppgifter hos oss ska raderas kan du begära det, och om lagen (exempelvis bokföringslagen) inte hindrar oss från att ta bort dem ska vi fullfölja en sådan radering.

Klagomål: Du kan lämna ett klagomål direkt till oss eller till datainspektionen, som övervakar tillämpningen av den nya lagstiftningen, om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.

Om du vill utöva någon eller några av dessa rättigheter kan du kontakta oss på mail (info@bomstadbaden.se) eller telefon (054-535068) så hjälper vi dig.

Policyuppdateringar
Eventuella uppdateringar av denna policy kommer att publiceras på den här sidan.

Personuppgiftsansvarig
Vid frågor om policyn, vänligen kontakta: 

Bomstadbaden Camping AB (556669 – 4237)
Bomstadsvägen 640
653 46 Karlstad
Telefon: 054-535068
Mail: info@bomstadbaden.se